Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat vineri, 26 iulie, la deschiderea Festivalului Internațional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”.

„Bucovina nu este doar o provincie istorică, Bucovina este o stare de spirit. Bucovina este capitala autenticului, în port, tradiții, gastronomie. Vom susține și mai mult tradițiile, autenticul și formațiile de amatori”, a transmis Gheorghe Flutur.

La Câmpulung Moldovenesc se desfășoară, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, în perioada 26 – 28 iulie 2019, cea de-a XXX-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”, manifestare organizată de Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliul Județean Suceava și Centrul Cultural „Bucovina”.

Festivalul, care nu reprezintă doar un eveniment cultural multietnic ce nu are echivalent în Europa, ci și o istorie de inițiere a legăturilor bazate pe parteneriat între țările care au semnat protocolul de colaborare (Polonia, România, Ungaria și Ucraina).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.