Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la deschiderea noului an universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare”. Acesta i-a felicitat pe profesori și studenți pentru performanțele pe care le-au făcut până acum. De asemenea, Flutur le-a urat succes celor  4 000 de boboci care vor studia începând cu acest an la universitatea suceveană.

Pe de altă parte, președintele CJ,  le-a transmis celor prezenți trei mesaje importante. Acesta le-a cerut studenților și profesorilor USV să se implice în dezvoltarea regiunii Nord – Est.

„Am trei mesaje importante, ca șef al administrației județene: 

Chem Universitatea „Ștefan cel Mare” la acțiuni de eliminare a decalajelor dintre regiunea Nord – Est și celelalte regiuni din România. Spun asta pentru că USV va trebui să devină elementul de dezvoltare de idei, de soluții, alături de administrația publică și alături de Camera de Comerț.

2. Consiliul Județean Suceava salută inițiativa de a deschide noi domenii de pregătire în domeniul sănătății și așa cum merge universitatea, sperăm ca în perioada următoare să avem și o Facultate de Medicină. Noi vă susținem! O spun în calitate de om care are în subordine Spitalul Județean Suceava, care mai are foarte puțin până să devină un spital clinic.

3. Suntem în linie dreaptă și sper că în două luni să putem deschide Parcul Industrial Bucovina de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. În baza clusterului pe care îl avem, trebuie să atragem investitori pentru a scoate Suceava din subdezvoltare.

Eu, în calitate de șef al administrației îmi pun mari speranțe în colaborarea cu dumneavoastră”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.