Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre instabilitatea din PSD Suceava. Acesta i-a ironizat pe social-democrați, spunând că în fiecare zi apar alți oameni pe lista pentru parlamentare.

 

„Observ că PSD-ul a intrat în campanie electorală mai repede și asta pentru că la ei este loteria listelor. În fiecare săptămână apar alte nume pe liste. Ei încearcă să se afirme în bătălii politice, odihniți după patru ani de hibernare, când nu au făcut nimic în administrația județeană. Au blocat proiectele și au vândut Suceava altor județe vecine. Odihniți și vocali ei vin astăzi cu scrisori deschise, semi-deschise și cu fel de fel de abordări. Îi anunț că nu o să intru în acest joc și o să îi las șomeri din acest punct de vedere”, a spus Flutur.

 

Flutur, despre faptul că se dorește suspendarea sa

 

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a mai spus și că, aleșii județeni PSD nu l-au votat în CJ pentru a fi președinte, drept pentru care, i se pare nepotrivit faptul că aceștia vor să îl suspende.

„Nu m-au votat, așa că pot să îmi ceară suspendarea de 24 de ori pe zi. Problema însă este alta: după criteriile lor, nici nu am cum să corespund. După mintea unora din PSD, Flutur ar trebui să plece acasă pentru că a deblocat proiectul șoselei de centură, pentru că a deblocat proiectul pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc și așa mai departe”, a spus ironic Flutur.

În încheiere, Flutur a menționat că PNL-ul a venit cu un program de „guvernare” a județului, care a plecat din nevoile oamenilor care i-au votat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.