Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările ce se execută la Drumul Județean ce leagă Rădăuțiul de comuna Satu Mare. Astfel, acesta a subliniat că prin modernizarea acestui tronson de drum se va descongestiona traficul în municipiul Rădăuți.

„Asfaltăm drumul care leagă municipiul Rădăuți de comuna Satu Mare. Este vorba despre 3,5 kilometri, investiție a Consiliului Județean Suceava și care se adaugă la modernizarea făcută în anii trecuți în comuna Satu Mare. În felul acesta, pe scurtătură, de la Milișăuți se poate ieși la Rădăuți și se poate merge spre Putna fără să aglomerăm centrul acestui oraș. Mă bucur că am putut să facem și această investiție”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Acesta a adăugat că, anul viitor, va fi modernizat și tronsonul de drum județean ce leagă localitățile Satu Mare de Grănicești, în acest sens fiind deja depusă documentația.

„Vreau să îi anunț pe cei de la Satu Mare, de la Milișăuți și de la Grănicești că am depus documentația pentru asfaltarea porțiunii de drum, care acum este doar pietruit, ce leagă Satu Mare de Grănicești. Știu că este o zonă care așteaptă să fie modernizată, iar Consiliul Județean Suceava a pregătit, categoric, documentația pentru ca anul viitor să asfaltăm acest tronson de drum”, a conchis Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.