Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent joi, 31 octombrie, pe șantierul unde se execută lucrările de reapariții la drumul Liteni-Roșcani-Vercicani -limita județul Botoșani, un drum foarte important pentru locuitorii de aici și pentru întreaga zonă.

Drumul arăta rău, așa că a trebuit să se treacă la executarea unor lucrări complexe, cu asfalt în două straturi și să folosim și folie geotextil.
Am cerut constructorului mobilizare maximă, starea vremii ne-a permis, iar astăzi lucrările sunt foarte avansate.  Vreau să le finalizăm în aceste zile.
Puțini credeau ca vom reuși să terminăm în acest an reparațiile la acest drum”, a precizat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava s-a declarat mulțumit că s-a reușit includerea acestui drum pe lista celor reparate în acest an, pentru a le aduce o bucurie oamenilor care locuiesc în zonă sau care o tranzitează.
De asemenea, acesta a anunțat că cea mai importantă licitație privind modernizarea unui drum județean se află în perioada de evaluare a ofertelor. Este vorba despre drumul care traversează 11 orașe și comune, pe următorul traseu: DJ 208 din limita judeţului Iaşi – Budeni – Dolhasca (6,8 kilometri), DJ 208A Suceava – Ipoteşti – Bosanci – Udeşti – Liteni – Dolhasca (39,4 kilometri), DJ 209C Suceava – Frumoasa – Liteni (8 kilometri) şi DJ 209D Liteni – Stroieşti – Costâna – Dărmăneşti (21,5 kilometri).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.