Sâmbătă, 12 octombrie 2019, a început oficial campania electorală, iar liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur a transmis un mesaj de susținere pentru candidatul Klaus Iohannis,  care, în opinia sa, este  garantul scoaterii din izolare a județului Suceava și a Moldovei, prin construcția de autostrăzi.

Flutur a amintit  și de momentele în care președintele României a fost alături de județul Suceava.

„A fost la noi și când a discutat cu administrația publică, a discutat și teme pe educație, a premiat Spitalul Județean Suceava și ne-am întâlnit și de Ziua Bucovinei. A fost singurul înalt demnitar care a venit în Suceava și la Cetatea de Scaun ne-a dat steagul României în semn de respect pentru zonă. Este un om care este aplecat și foarte pragmatic pe priorități. De aceea noi îl vom susține cu toată forța și am încredere că sucevenii vor veni alături de noi, pentru drumul spre normalitate pentru Suceava și România”,  a transmis președintele PNL Suceava.

Președintele PNL Suceava a apreciat și faptul că Iohannis a tras de mânecă Guvernul de fiecare dată când acesta a derapat.

„A promis și va susține un Guvern care va avea ca prioritate de grad zero scoaterea din izolare a zonei Moldovei și a Sucevei. În al doilea rând, Klaus Iohannis are o poziție foarte bună la nivel european și mondial. Klaus Iohannis apără Diaspora. Sunt foarte mulți suceveni care sunt la muncă în Marea Britanie. Este omul care s-a luptat, care a discutat recent și cu premierul din Marea Britanie despre soarta românilor care lucrează acolo, după Brexit”, a mai subliniat Gheorghe Flutur.

Alegătorii sunt așteptați în secțiile de votare în 10 și 24 noiembrie, pentru a-l alege pe cel care va conduce România în următorii cinci ani.

În cursa pentru mandatul de președinte au intrat 14 candidați: profesori, juriști, oameni de afaceri, actori și medici veterinari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.