Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, salută promptitudinea ministrului Dezvoltării care, în urma discuțiilor pe care le-au purtat, a alocat 56,7 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului centralizat de încălzire la Vatra Dornei.

„Salut promptitudinea domnului ministru al Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Attila Cseke. După vizita mea de săptămâna trecută, când am discutat cu dumnealui despre mai multe proiecte esențiale pentru promovarea și dezvoltarea județului nostru, domnul ministru a alocat 56,7 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului centralizat de încălzire la Vatra Dornei”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Acesta a adăugat că un alt proiect important, la care lucrările avansează în ritm alert, este cel al magistralei de gaz Pojorâta – Vatra Dornei.

„Vă reamintesc faptul că Transgaz a alocat 18 milioane de lei pentru această investiție, iar municipiul Vatra Dornei are o centrală termică pe gaz natural care așteaptă de mulți ani să poată funcționa. Sunt încrezător că acest demers va avea succes și că finalizarea acestei investiții înseamnă protecție asupra pădurii, înseamnă confort, civilizație și dezvoltare”, a conchis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.