Organizațiile PNL și PSD din Mitocu Dragomirnei au încheiat un protocol de colaborare OFICIAL  pentru a-l schimba din funcție pe viceprimarul PMP al acestei comunei, Radu Reziuc.
Despre reîntregirea OFICIALĂ a USL-ului, însă, nu se dorește o părere oficială.

Contactat telefonic, președintele PSD  a declarat că își amintește doar că la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei există un conflict mai vechi între primar, viceprimar și consilieri locali.

Tot Stan a declarat că sunt permise alianțele la nivel local cu PNL-ul și  că acest aspect se regăsește și în statutul Partidului Social Democrat, și că, așa cum era normal și democratic, el a lăsat ca organizația locală să decidă.

De asemenea, și reprezentanții Partidului Mișcarea Populară au transmis un comunicat de presă prin care cer „ca  cei doi președinți de organizații județene, domnul Gheorghe Flutur – PNL și domnul Ioan Stan – PSD, să spună public dacă au cunoștință de faptul că la Mitocu Dragomirnei USL-ul s-a reactivat și dacă au girat acest protocol sau nu”!

Rămâne de văzut care sunt abilitățile de negociere ale președintelui PMP Suceava, Marian Andronache,  și dacă acesta va trece acest test de lider, sau nu.

Asta în condițiile în care Stan și Flutur vor accepta să stea de vorbă cu el, firește!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.