Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, miercuri, 12 august, lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Acesta s-a întâlnit cu reprezentantul constructorului pentru a discuta câteva aspecte legate de infrastructurile de apă și gaz metan.

De asemenea, președintele Flutur a precizat că s-au realizat deja 78% din lucrări, iar în cursul zilei de miercuri, 12 august, s-a turnat stratul de asfalt pe podul peste râul Sucevița.

„Mă bucur că lucrează cu motoarele turate! Au de făcut șapte poduri, două rampe și șapte sensuri giratorii. Din cei 16,5 kilometri s-a turnat deja asfalt pe circa 8 kilometri, iar constructorul mai are în program să mai toarne circa 3,5 kilometri de asfalt, în cursul săptămânilor”, a precizat Gheorghe Flutur.

Acesta a subliniat că dacă se va continua în acest mod, șoseaua de centură a municipiului Rădăuți va fi finalizată în acest an.

„Este centură-inel și costă circa 17 milioane de euro. Această centură trebuia să înceapă în 2012. Tot acest constructor câștigase licitația, însă lucrările au demarat șase ani mai târziu. Nu vreau comentez de ce. Important este că se face și câștigă rădăuțenii”, a subliniat Gheorghe Flutur.

De altfel, președintele CJ a precizat că Rădăuțiul este o zonă cu potențial de investiții în mici afaceri și, de ce nu, în mari afaceri.  De asemenea, Flutur a precizat că odată cu această șosea de centură se vor dezvolta economic și comunele din jurul Rădăuțiului.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.