Pentru unii este o surpriză, pentru alții este momentul pe care îl așteptau de patru ani: Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava, din nou. Pentru unii primari, o bucurie, pentru că au președintele lor la Consiliul Județean, pentru alții, un moment de tristețe pentru că urmează patru ani de „post și rugăciune”.

Dincolo de aceste trăiri ale bucovinenilor, Gheorghe Flutur a reușit să își prelungească viața politică cu această victorie, pentru care a muncit „cu ranița în spate, în tranșee”, dar și din casa în casă, la întâlniri cu electoratul, acesta având o agendă bine pusă la punct pentru această campanie electorală. În cele peste 300 de întâlniri pe care le-a avut în această campanie, Flutur a reușit să-i convingă pe bucovineni că este momentul să revină la Consiliul Județean Suceava, după patru ani în care județul a fost condus de președintele PSD, Cătălin Nechifor.

Astăzi, Gheorghe Flutur, declară că este pregătit să repună județul Suceava pe harta României. La rândul său, fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor a declarat că perioada campaniei electorale a fost preferata sa, deoarece a avut ocazia să se întâlnească cu multe persoane și să le asculte problemele.

Gheorghe Flutur

Pentru mine a fost o perioadă frumoasă, poate cea mai frumoasă din întreg mandatul. Am avut ocazia să reîntâlnesc oameni dragi, să văd schimbările care s-au petrecut în multe localități în acești patru ani și am avut șansa să vă povestesc cum am construit un aeroport internațional la Suceava, cum am finalizat reabilitarea Cetății de Scaun a Sucevei, cum am realizat, împreună cu Raed Araft, spitalul județean cu cea mai modernă unitate de primiri urgențe din afara Bucureștiului, sau despre cum am adus Suceava în top 3 național la drumuri alpine, cu Transrarăul. Vă mulțumesc pentru tot, pentru mine a fost un privilegiu să vă fiu alături și am încredere în dumneavoastră! Vă doresc sănătate și tot ce e mai frumos în lume”, a scris pe o pagină de socializare, Cătălin Nechifor.Cătălin Nechifor

Liberalii au reuşit să obţină 51,2% din numărul voturilor valabil exprimate în judeţul Suceava. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.