Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur le cere liderilor administrației județene să stopeze transferul instituțiilor de la Suceava. Este vorba de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare care a fost transferat la Iași, printr-o hotărâre de Guvern.

Candidatul ARD pentru Senat în Colegiul 2, Gheorghe Flutur a organizat astăzi o conferință de presă în care a anunțat că nu este de acord ca toate instituțiile să fie transferate de la Suceava la Iași. “ Ceream în urmă cu câteva zile punctul de vedere al Uniunii Social Liberale legat de regionalizare. Nu vroiam ca Flutur să aibă dreptate. Iată că după  o săptămână de la începerea campaniei electorale m-am interesat la minister și am aflat că Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Suceava a fost transferat la Iași prin hotărâre de Guvern. Inspectoratul de la Suceava avea o arie pe 5 județe iar acum este transferat la Iași. Nu voi înțelege niciodată și nu voi putea accepta ca Suceava să fie vitregită. De ce un județ care are 40% din pădurile din regiunea de Nord Est pleacă într-un județ care are semnificativ mai puțină pădure. Repet, nu aș fi vrut ca Flutur să aibă dreptate”, a spus Flutur cerându-le în același timp liderilor de la Suceava să se trezească, altfel toate autoritățile din Suceava vor fi transferate.

„Dacă se continuă așa, Suceava va rămâne un oraș ca Dorohoi, fără instituții și fără personalitate juridică. Îmi exprim totalul dezacord față de astfel de hotărâri”, a conchis Flutur

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.