Senatorul PNL, Gheorghe Flutur, a recunoscut faptul că el și-ar fi dorit ca Ioan Balan, să fie candidatul PNL la Primăria Suceava, amintind totodată, că s-a aflat printre cei care au susținut sus și tare, că Ioan Balan va intra în cursa pentru Primăria Suceava, din partea Partidului Național Liberal.

„Până în ultimul moment, am vrut ca PNL-ul să-și susțină propriul candidat, la alegerile locale. Sondajul de opinie, dar și discuțiile politice, dar și decizia deputatului Balan, ne-au făcut să fim astăzi, aici. Trebuie să vă spun că a fost un maraton greu, în opoziție. Îi mulțumesc public lui Ioan Balan pentru tot ce a făcut pentru acest partid și sunt convins că vom face în continuare multe lucruri bune împreună. Voi fi garantul unității acestui partid și vom da dovadă de forță, echilibru și înțelepciune”, a declarat Gheorghe Flutur.
Acesta a mai menționat faptul că Ioan Balan a consolidat o echipă puternică la Suceava, iar același lucru trebuie să se întâmple în toate comunele din județ.

În politică, calculele sunt pragmatice

„Îi urez bun venit lui Ion Lungu în PNL, sau mai degrabă bun revenit în echipa noastră. Îmi doresc să lucrăm în tandem și să contribuim la modernizarea municipiului. Dincolo de orice, trebuie să fim pragmatici și să ne luptăm ca Suceava, Bucovina, să fie pusă din nou pe harta țării. Așa a fost viața și am ajuns în această situație”, a conchis Gheorghe Flutur.
Trebuie menționat faptul că, atât Ioan Balan, cât și Gheorghe Flutur, vor fi nevoiți să îl susțină pe Ion Lungu pentru a câștiga, din nou, Primăria Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.