Liderul PNL Suceava, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a reacționat la bancul sec lansat în spațiul public de către candidatul PSD ironizând, la rândul său, implicarea social-democraților în proiectele de dezvoltare a județului Suceava.

După ce Mirela Adomnicăi, candidatul de sacrificiu al pesediștilor, a spus într-o emisiune că în această perioadă sucevenii nu își doresc să își renoveze apartamentele pentru că le este frică să nu apară și Gheorghe Flutur la inaugurare, liderul PNL Suceava a reacționat:

„PSD a lăsat în paragină proiectele județului tot de frică să nu le inaugurez eu? Am înțeles abia acum de ce PSD-ul a amânat 7 ani finalizarea Centurii Sucevei: de frică să nu o inaugurez eu. Am înțeles de ce n-au finalizat în 6 ani Pârtia de Schi de la Câmpulung Moldovenesc: tot de frică să nu vin eu la inaugurare. Am înțeles de ce a blocat PSD și Centura Rădăuțiului, Spitalul de Copii care nu a fost aprobat, sau Sala Polivalentă de la Suceava. Toate ca să nu fiu eu la inaugurare. Viața merge înainte, iar eu chiar nu am timp să mă țin de bancuri.  Am înțeles, însă, printr-un exercițiu de sinceritate a lor”, a spus Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.