Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a arătat primarului din Rădăuți, Nistor Tătar, cum ar fi trebuit să procedeze echipa de fotbal CSM Bucovina Rădăuți pentru a obține finanțare din partea instituției pe care o conduce.

Gheorghe Flutur a avut o discuție și i-a răspuns primarului Nistor Tatar după ce acesta a transmis în spațiul public o scrisoare deschisă cu referire la o finanțare a echipei rădăuțene de fotbal pe care o are ”în subordine”.

„După verificarea celor sesizate, s-a constatat că NU exista vreo solicitare de finanțare pentru acest club. Îmi exprim surprinderea privind abordarea domnului primar și îi recomandă să utilizeze adresarea către instituții înainte de a se folosi de practica scrisorilor deschise”, a declarat Gheorghe Flutur.

La finalul săptămânii trecute, Tatar i-a transmis lui Gheorghe Flutur că este nemulțumit de suma pe care administrația județeană a alocat-o formatiei de fotbal CSM Bucovina Radauti.

Printr-o scrisoare primarul Tatar i-a transmis o scrisoare lui Gheorghe Flutur în care îi solicita acestuia să acorde un tratament egal echipei de fotbal din Radauți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.