Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a arătat primarului din Rădăuți, Nistor Tătar, cum ar fi trebuit să procedeze echipa de fotbal CSM Bucovina Rădăuți pentru a obține finanțare din partea instituției pe care o conduce.

Gheorghe Flutur a avut o discuție și i-a răspuns primarului Nistor Tatar după ce acesta a transmis în spațiul public o scrisoare deschisă cu referire la o finanțare a echipei rădăuțene de fotbal pe care o are ”în subordine”.

„După verificarea celor sesizate, s-a constatat că NU exista vreo solicitare de finanțare pentru acest club. Îmi exprim surprinderea privind abordarea domnului primar și îi recomandă să utilizeze adresarea către instituții înainte de a se folosi de practica scrisorilor deschise”, a declarat Gheorghe Flutur.

La finalul săptămânii trecute, Tatar i-a transmis lui Gheorghe Flutur că este nemulțumit de suma pe care administrația județeană a alocat-o formatiei de fotbal CSM Bucovina Radauti.

Printr-o scrisoare primarul Tatar i-a transmis o scrisoare lui Gheorghe Flutur în care îi solicita acestuia să acorde un tratament egal echipei de fotbal din Radauți.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.