Duminică dimineaţă la ora 9.00, candidatul ARD, Gheorghe Flutur, a votat la secţia numărul 4 de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” pentru un mandat de senator.

Gheorghe Flutur : „Astăzi, aici, la Suceava, la secţia 4, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”,  în viitoarea capitală de regiune, votez pentru un oraş dezvoltat, pentru mai multe locuri de muncă, cu bunăstare  pentru locuitorii oraşului. Totodată, votez pe o vreme capricioasă, dar sper să vină multă lume la vot astăzi, pentru că este în interesul naţional şi al comunităţi. Am votat pentru dezvoltare, pentru ca tinerii să aibă mai multe locuri de muncă, pentru bunăstarea pensionarilor, pentru prosperitate”, a declarat la ieşirea de la urne preşedintele Gheorghe Flutur.
Sanda Maria Ardeleanu a votat la ora 9.20 la Colegiul de Artă.
Sanda Maria Ardeleanu : „Am votat astăzi la Școala Generală numărul 2, Suceava, aici unde este înscrisă toată familia mea pe listele electorale. Am votat gândindu-mă la familie, la copiii mei, la nepoţii mei, la prietenii mei, la colegii mei. Am votat pentru o Românie în Uniunea Europeană, o Românie care să fie demnă şi prosperă şi care să aibă o voce puternică într-o Europă a bunăstării. Am votat pentru Suceava şi, totodată, am votat pentru proiectul nostru comun, Suceava, capitală de regiune”, a spus candidata ARD pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 1 Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.