Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur au continuat campania “din poartă în poartă” astăzi în comuna Adâncata. Bălan şi Flutur, însoţiţi de caravana ARD, au luat la pas comuna Adâncata, unde au vorbit cu cetăţenii comunei. Alături de cei doi s-a aflat şi primarul Viorel Cucu.

Candidatul ARD pentru al doilea mandat de deputat pe colegiul doi, Ioan Bălan, împreună cu Gheorghe Flutur, au mers în comuna Adâncata. Primarul comunei Adâncata Viorel Cucu i-a asigurat pe cei doi de sprijinul său şi al comunei pentru 9 decembrie. “Le mulţumesc domnului Ioan Bălan şi lui Gheorghe Flutur că m-au susţinut şi în 2008. Nu a fost să câştig atunci, iar acum când am câştigat alegerile  vreau să ştiţi că îi susţin din toată inima. Comuna Adâncata este alături de Flutur şi Bălan deoarece comuna merită să continue împreună cu tandemul Flutur – senator şi Bălan – deputat” a declarat Viorel Cucu.

Ioan Bălan – ataşat de comuna Adâncata

Deputatul de pe colegiul 2 Ioan Bălan a declarat că se simte ataşat de acestă comună fiindcă a avut diverse acţiuni aici. Bălan speră ca realizările pe care le are de făcut cu primarul comunei să continue şi după ziua alegerilor. “Astăzi suntem în altă localitate din colegiul 2. Aici avem un primar hotărât care doreşte să realizeze promisiunile, proiectele din vară prin sprijinul tandemului Flutur – Bălan. Sper că pe 9 decembrie vom obţine eu, Ioan Bălan şi preşedintele Gheorghe Flutur un scor care să situeze comuna între primele din colegiu” a precizat candidatul pentru Camera Deputaţilor.

Flutur: Dorim să plece în Parlamentul României o echipă care să ştie problemele celor din AdâncataGheorghe Flutur a ţinut să precizeze faptul că între Viorel Cucu, primarul comunei şi deputatul Ioan Bălan a existat o colaborare extrem de bună. “Din nou vorbim de echipă, voi merge cu Ioan Bălan din poartă în poartă. Am  făcut multe lucruri dar dorim să facem şi mai multe pentru că primarul comunei este un om harnic. Îi rog pe cetăţenii din comună să se gândească la faptul că atunci când a fost greu am fost alături de ei. Mă gândesc că Adâncata este la un pas, are nevoie de dezvoltare fiindcă se află la un pas de Suceava. Am ales să mergem din poartă în poartă pentru a afla problemele cetăţenilor. Am ales să facem o campanie civilizată şi  să mergem la firul ierbii pentru că nu se poate să vii doar cu vocea candidatului, fără original, fără ca oamenii să îl vadă şi să stea de vorbă cu el” a încheiat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.