Din noul Birou Politic Național al noului PNL, rezultat din fuziunea PNL cu PDL, vor face parte doi suceveni, senatorul Gheorghe Flutur și deputatul Ioan Bălan, ambii de la PDL.

Gheorghe Flutur va ocupa funcția de secretar general, iar Ioan Bălan cea de vicepreședinte. La prima întrunire a Biroului Permanent Național, din care fac parte cei doi, s-a decis candidatul unic la alegerile prezidențiale.

Rezultatele cercetărilor sociologice a noii alianțe l-au desemnat pe Klaus Iohannis pentru a reprezenta dreapta în bătălia pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. În cursa pentru cea mai înaltă funcție în stat, Iohannis l-a învins pe Cătălin Predoiu. Pe de altă parte, sondajele arată că dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta, românii l-ar alege pe social-democrat. Ponta ar câștiga la o diferenţă cuprinsă între 5 și 10 procente.

Biroul Politic Național al noului PNL este format din 48 de membrii, avându-i în frunte de Vasile Blaga și Klaus Iohannis, iar în funcția de secretari generali pe Marian Petrache și Gheorghe Flutur.

birou pnl

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.