Partidul Național Liberal își va anunța candidații la mitingul programat pe data de 5 noiembrie, un eveniment de mobilizare a electoratului liberal, după cum a declarat președintele PNL, Alina Gorghiu.

„Va fi un eveniment la care Partidul Național Liberal își va anunța candidații, va fi un eveniment de mobilizare a electoratului liberal, în care programul de guvernare, proiectele principale vor fi aduse la cunoștința publicului larg, pentru că nu vor participa doar membri de partid, ci vor (…) fi invitați toți bucureștenii care vor să vadă care sunt intențiile Partidului Național Liberal pentru următorii patru ani de guvernare liberală. E foarte firesc, e normal să le comunicăm care sunt liniile pe care le vom urma, care sunt oamenii pe care îi aducem în fața votului electoratului”, a declarat Alina Gorghiu după ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL.

flutur-si-lungu

Cei doi coordonatori de campanie din județul Suceava, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava și Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, vor fi prezenți la mitingul de la București, alături de ceilalți candidați PNL din județ.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.