„Repornirea dezvoltării județului Suceava”, acesta este sloganul cu care Gheorghe Flutur intră în tranșee, în campania electorală pentru alegerile locale.

13153386_1257255014297478_1943426084_n„Aș vrea să îmi folosesc experiența. Nu să fie o rutină experiența mea în politică și în administrația centrală și județeană, ci să o folosesc în folosul cetățeanului. Pot să fac acest lucru, și echipa mea poate face acest lucru. Sper ca PNL-ul să fie după aceste alegeri, prin vot, prima forță politică din județ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a mai adăugat faptul că, toți primarii, sau candidații, precum și parlamentarii, au trasate deja sarcinile, ceea ce înseamnă că în fiecare zi Flutur și echipa sa vor fi în tranșee.

Primari PNL,  puneți telefoanele la încărcat!

Poate vă veți întreba de ce spun asta, astfel o să vă și explic: Gheorghe Flutur, cel mai înrăit politician, cu o experiență de invidiat în ale campaniei, este și cel care îi convinge pe cei din echipa sa, în fiecare campanie electorală, că UNUL este Flutur, iar cu el n-ai timp de relaxare. Drept dovadă, adesea, Flutur așteaptă ora 3 noaptea, pentru a-i suna pe primari să-i întrebe ce fac. Unii dintre ei, s-au obișnuit deja, și îi răspund „ așteptam să mă sunați, domnule președinte!”.

Ora 00:00 a sosit, Gheorghe Flutur a venit!

Din nou, mă simt obligată să vă aduc niște lămuriri: Câmpulung Moldovenesc, campanie electorală. Gheorghe Flutur, alături de un membru PNL/PDL, la făcut campanie din casă în casă. Ora 23:00. Liberalul respectiv îndrăznește să îi spună lui Gheorghe Flutur, că este deja destul de târziu pentru a mai deranja oamenii. În drum spre Suceava, undeva spre ora 12 noaptea, Flutur vede lumina aprinsă la o locuință.

„Oprește. Hai să intrăm!”, exclamă Flutur.

Uitând parcă de anul 2012, locomotiva PNL-ului, Gheorghe Flutur, a mai declarat că nu a luat în calcul un eșec la alegerile locale. El consideră că dacă era vot nominal, el era președintele Consiliului Județean, pentru că oferta politică la acest moment este atât de slabă, încât unul mai bun ca el, nu există.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.