Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că, după votarea bugetului, CJ Suceava va da drumul la licitația pentru găsirea unui operator pentru depozitul ecologic de la Moara, și, în același timp se lucrează la ultimele detalii la groapa de pe Mestecăniș.

Președintele Consiliului Județean a mai adăugat că, atât la Moara, cât și la Pojorîta, mai există, din punct de vedere tehnic, niște probleme, dar care sunt în curs de rezolvare.

flutur„Este vorba de soluția tehnică de încălzire a levigatului, pentru că la sub -20 de grade nu vrem să avem surprize, adică apa să poată fi filtrată corespunzător. Dacă nu încălzim levigatul, filtrul biologic s-ar putea să nu funcționeze. În plus, la Pojorîta mai există și o problemă legată de racordul la Drumul Național 17 pentru că acolo a fost doar un acord de principiu, provizoriu, n-a fost nimic clar. Suntem în căutarea unor soluții tehnice”, a declarat Gheorghe Flutur.

Pentru cei interesați când va fi dată în folosință această groapă, președintele Consiliului Județean a spus că recepția se va face în vara acestui an.

„Acolo sperăm în recepția finală în iunie sau iulie iar,în ceea ce privește funcționarea, noi ne propunem la sfârșitul acestui an să scoatem la licitație operarea întregului sistem de deșeuri. Trebuie să scurtăm timpul”, a mai spus Gheorghe Flutur.

 

5 Responses

 1. ROman

  Dacă eram Ardeleni cum sunt Clujenii, nu pierdeam 4 ani Cu Nechifor, ce se făcea Clujul cu Funar, dar ăia sunt Ardeleni şi noi Moldoveni.

  Răspunde
  • Varza_de_kluzs

   Afla despre noi ca stim carei imprejurari i se datoreaza “bunastarea” si “inteligenta” uimitoare,surprinzatoare fata de cotatiile populare dar si stiintifice si consacrate in bancuri specifice despre clujeni,ca specie distincta de ardeleni,slugi unguresti emancipate,copiatori de duzina ai fostilor lor stapani !
   Deci,sa va reamintim ca voi aveti in genă CARITAS-ul lui Ion Stoica,in vremea in care toata tara se zbatea intr-o criza economica produsa de ai vostri,adeca de alianta DA,banii saracilor din tota tara s-au adunat la Cluj,sume uluitoare,pentru negotul cu iluzii de 1X8 ori … Asa s-a cunoscut si atunci,clujenii huzureau pe banii altora,s-au capitalizat ,iar asta se cunoaste pana in ziua de astazi ! Daca pretinzi ca nu este asa,iata si logica: clujenii au fost primii care au pus gheara pe acele imposibile cote de 8:1,in ordinea lucrurilor toti ceilalti si-au pierdut banii,unii chiar casele,altii viata…
   Cat despre Funar,Boc &ejusdem_farinae,sa vi-i pastrati sanatosi,sa-i puneti la murat,ca sa-i aveti de leac cand o sa va apuce inevitabila mahmureala precum si tristetea post-cojtum,desigur ca subiecti pasivi,asa cum este evident…

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.