Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, susține că cei din Guvern nu au procedat corect în niciuna din situațiile în care au fost în vizită în județul nostru, întrucât nu au venit în municipiul reședință de județ, unde instituțiile care puteau semnala probleme își au sediul.

„De fiecare dată când au venit cei din Guvern s-au dus în provincie, nu au venit la Suceava, unde este sediul CJ. Dacă nu le plăcea de mine le trimeteam un vicepreședinte pentru că avem și noi ceva de spus despre WC-urile din fundul curții, pentru că și aici, ca și la accidente suntem cap de listă”, a precizat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

De altfel, Flutur a subliniat că imaturitatea politică de care dau dovadă cei de la PSD nu este benefică pentru  Suceava, întrucât s-a ajuns la momentul în care miniștrii care ajung, totuși, în Suceava nu sunt lăsați să vorbeasă cu reprezentanții instituțiilor, pentru ca cei din urmă „să nu-și facă imagine pe seama lor”.

„Prea le ducem în patimă, sau «să nu-l lăsăm pe Flutur să stea de vorbă cu un ministru. Dacă câștigă cumva imagine?!». Ce Dumnezeu de imagine să câștigi?! Am avut, cel puțin, două cazuri, când era asistat flancat câte un ministru și trecea să mă salute, e o cutumă, «hai, hai, hai, repejor că trebuie să mergem la etajul 2 (la Prefectură n.r.)».  Acest gen de manifestări le dau ca exemplu de imaturitate politică”, a subliniat Flutur.

În ceea ce privește programele guvernamentale prin intermediul cărora se pot atrage fonduri, Flutur a spus că nu l-a întrebat niciun oficial al statului despre acestea, informațiile fiind obținute de la primarii din județ care „au intrare” la București.

„Au fost și miniștri aici, dar nu m-a întrebat nimeni: «Domnule Flutur, v-a întrebat la PNDL-uri cineva, care sunt prioritățile dumneavoastră?» – Nu! Am aflat de la domnul Fron și de la alții că au fost ei la București, că au intrare, și au rezolvat niște probleme. Și atunci, noi ce mai suntem aici (CJ n.r.), sau mai contează, sau trebuie să vorbesc cu domnul Fron pentru giratoriul de la Spătărești ca să îl facă Guvernul României?!”, a conchis Gheorghe Flutur.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.