Alegerile prezidențiale 2019 vor începe peste câteva zile, primul tur de scrutin fiind programat pe 10 noiembrie, când românii au ocazia să își exprime opțiunile politice.

La nivelul județului Suceava pregătirile pentru alegerile prezidențiale sunt în grafic, iar președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis că îi așteaptă pe suceveni la vot într-un număr cât mai mare.

Tot ce pot să vă spun este că pentru prima data după 1937 avem un guvern pur-liberal, căruia trebuie să îi dăm încredere. Sucevenii trebuie să aibă încredere și în administrația liberală din teritoriu, de la Suceava, iar duminică să iasă la vot să dea încredere unui președinte provenit din Partidul Național Liberal, ca să putem face mai mult pentru județul Suceava. Eu îi asigur că voi lupta și voi fi vocal atunci când va veni vorba de nevoile oamenilor din județul meu și pe papucii mei va scrie «autostradă». De fiecare dată când voi avea ocazia voi milita pentru această investiție, atât de necesară.
Am încredere în oamenii din județul Suceava și cred că ne putem da mâna pentru a ne fi tuturor mai bine. Îi aștept la vot, duminică, pentru a arăta încă o dată că județul nostru contează”, a declarat, pentru SuceavaLive președintele PNL Suceava.

Potrivit ultimelor sondaje, Klaus Iohannis se află pe primul loc în preferințele românilor, urmat de Mircea Diaconu și de Viorica Dăncilă.

Votarea începe duminică, 10 noiembrie, la ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.