Detașamentul de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit marți, 21 ianuarie, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie din comuna Udești.

Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 1:23.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, în timp ce se deplasau spre Unitatea de Primire Urgențe Suceava, cu o victimă intoxicată cu fum într-un incendiu din Liteni, pompierii militari ai echipajului SMURD au observat incendiul la magazie, care se afla într-o zonă izolată și ardea generalizat. Militarii au sunat imediat la 112 și au chemat în sprijin echipajele de stingere, care au localizat și lichidat flăcările.

Au ars circa 50 de cauciucuri uzate, 2 metri cubi lemn de foc, elemente de tâmplărie, acoperișul din lemn și învelitoarea din tablă de aluminiu. S-a degradat o presă de ulei (pentru semințe).

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au lichidat incendiul la ora 3:42.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.