Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică, a transmis televiziunea Antena 1 într-un comunicat.

Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind printre vedetele care s-au întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel, care se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din Bucureşti. Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” nu a vrut să facă nici o declaraţie despre diagnosticul pus de medici. În același timp, vedetele de la Antena 1 sunt în stare de alertă.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro. Marcel Pavel se numără printre celebritățile care au acceptat provocarea din noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar el a filmat zilele trecute alături de toți cei din staff-ul show-ului de la Antena 1.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră obţinute de sursa citată, şi Adriana Trandafir ar fi fost testată pozitiv. În plus, atât prezentatorul emisiunii, Andrei Ștefănescu, dar şi colegul său de platou, Cosmin Seleși, au fost infectați cu noul virus.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.