Miercuri, 27 iunie, în jurul orei 06:00, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina, a observat un grup de persoane care transporta către localitatea Straja mai multe colete voluminoase.

Oamenii legii au intervenit pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce și pentru că persoanele în cauză nu s-au supus, au fost trase 5 focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale.

În urma executării focurilor de avertisment, persoanele în cauză au abandonat coletele și s-au dispersat spre interiorul localității Straja.

Imediat au fost informate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin pentru cercetarea în comun a evenimentului, în zonă fiind descoperite 6 colete care conțineau cantitatea de 13.500 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, de diferite mărci.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 157.950 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.