Luni, în jurul orei 16:30, poliţiştii de frontieră din cadrul  S.P.F. Brodina, judeţul Suceava, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat către interior, pe direcţia localităţii Ulma, mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii au acţionat pentru reţinerea persoanelor efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece acestea nu s-au oprit, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. În acel moment bărbaţii au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat şi zona împădurită s-au îndreptat înspre teritoriul statului vecin.

La cercetarea terenului au fost descoperite patru colete cu ţigări care au fost transportate la sediul S.P.F. Brodina unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 40.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.