Politistii orasului Salcea si cei de la Postul de politie Dumbraveni, au oprit, sambata noapte, pentru control pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Dumbraveni, un autoturism, insa conducatorul auto a declarat faptul ca nu are asupra sa niciun document.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au stabilit identitatea conducatorului auto, acesta fiind un barbat de 40 de ani din localitate. Ulterior, in prezenta unui martor asistent, politistii i-au solicitat conducatorului auto sa se supuna testului cu aparatul etilotest, insa acesta a refuzat, iar cand i s-a adus la cunostinta faptul ca urmeaza sa se deplaseze la spital, pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, barbatul a refuzat si a fugit, sarind gardul unei locuinte din apropiere.
Politistii au pornit in urmarirea sa si intrucat cel in cauza nu s-a supus somatiilor, unul dintre politisti a executat un foc de arma in plan vertical, insa suspectul a reusit sa fuga.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei, iar in urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au stabilit faptul ca acesta figureaza ca sechestru in cauze penale.
„Cercetarile continua fata de barbatul de 40 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, dosarul penal urmand sa fie solutionat procedural”, se arata intr-un comunicat al IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.