În această dimineață, în jurul orei 03:40, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, un grup de persoane care se deplasa de la frontieră spre interiorul țării, transportând colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit, moment în care polițiștii au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Nici de această dată persoanele în cauză nu s-au oprit și profitând de întuneric și terenul accidentat, s-au dispersat în direcții diferite.

Au fost luate măsuri de supraveghere a zonei fiind anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment. La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit 9 colete, care conțineau 30.000 pachete țigări, de diferite mărci, în valoare de 330.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare, polițiștii de frontiera desfășoară activități specifice în cooperare cu autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea identificării persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

DSC_0004

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.