Luni, 6 august, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat pe raza localității Lupcina, mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interior.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul statului vecin.

Pe timpul acțiunii, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite 10 colete cu țigări.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 13.780 pachete cu țigări de proveniență ucraineană a căror valoare se ridică la suma de 161.200 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.