Odată cu dezvoltarea tot mai intensă a comerțului a apărut tot mai mult nevoia de ambalare, de împachetare a produselor mai ales pentru transportul pe distanțe foarte mari. Ulterior, ambalarea produselor a fost necesară și pentru depozitarea produselor pentru a se asigura astfel păstrarea în condiții optime a acestora. În ultimele decenii s-a trecut la folosirea tot mai intensă a materialelor din plastic pentru ambalarea diverselor produse, iar printre cele mai folosite materiale pentru împachetarea produselor putem aminti folia stretch.

Această folie stretch este fabricată din material plastic și este extrem de maleabilă și foarte subțire. În ciuda faptului că este extrem de subțire, această folie stretch este foarte rezistentă și oferă etanșeitate atunci când este folosită pentru ambalarea diverselor produse. Acest tip de folie stretch este folosită atât pentru uz casnic, cât mai ales pentru transportul obiectelor de mari dimensiuni din diverse industrii sau pentru ambalarea paleților.

Principalele avantaje ale foliei stretch

Există mai multe avantaje pentru care utilizarea de folie stretch este recomandată în ambalarea produselor, iar cele mai importante astfel de avantaje sunt:
– Rezistența foarte mare a acestui tip de folie stretch dacă este înfășurată în mai multe straturi peste produse;
– Potrivirea perfectă pe orice suprafață urmează să fie folosită, fie că vorbim despre o suprafață perfect plană sau despre o suprafață neregulată;
– Oferă o rezistență foarte bună indiferent de condițiile de mediu;
– Poate fi găsită în diverse dimensiuni astfel încât să poată fi folosită în numeroase scopuri;
– Este transparentă și astfel produsele împachetate pot fi ușor identificate;
– Asigură protecție împotriva prafului și umidității pe durata transportului și a depozitării.

Unde găsești folie stretch?

Toate aceste avantaje ale utilizării de folie stretch fac din aceasta una dintre cele mai flexibile și căutate variante în domeniul sistemelor de ambalare. Dacă toate aceste avantaje te-au convins de faptul că această folie stretch reprezintă cea mai bună alegere pentru a împacheta diverse produse, atunci trebuie să știi că CTL Ambalaje este producator folie stretch cu foarte mare experiență în domeniul materialelor de ambalare.

Pe lângă acest tip de folie de plastic, la CTL Ambalaje ai posibilitatea de a găsi o gamă foarte variată de modele de banda adeziva pentru diverse utilizări, dar și folie cu bule pentru a proteja diverse obiecte foarte fragile. Astfel, atunci când comanzi folie stretch pentru împachetarea diverselor produse, poți să cauți și banda adeziva de care ai nevoie pentru a te asigura că împachetarea produselor se realizează corespunzător. Pentru acele obiecte din sticlă, ceramică sau electrice care ar putea suferi daune majore sau chiar distrugeri pe durata transportului, poți să apelezi cu încredere la folie cu bule care să fie folosită pentru un plus de siguranță oferit acelor produse fragile.

CTL Ambalaje, alegerea perfectă în domeniul materialelor de ambalare

Toate aceste materiale de ambalare sunt disponibile într-o gamă foarte variată la CTL Ambalaje, iar prețurile practicate de către această firmă sunt fără concurență în acest domeniu. Mai mult decât atât, având deja o experiență bogată în diverse proiecte cu foarte mulți clienți mulțumiți, echipa ce lucrează pentru CTL Ambalaje oferă cele mai înalte standarde de profesionalism și cel mai ridicat nivel de seriozitate.

Dacă vrei cu adevărat să eficientizezi la maxim activitățile pe care le desfășori, atunci nu ezita să apelezi la produsele oferite de CTL Ambalaje. Alegând acest producător folie stretch, vei avea garanția faptului că toate produsele sunt transportate în siguranță, iar în cazul acelor produse fragile alege folie cu bule pentru un plus de protecție. Pentru cutiile de carton, alege oricare dintre modelele de banda adeziva existente în oferta CTL Ambalaje.

CTL Ambalaje este furnizorul celor mai eficiente soluții pentru ambalarea produselor, transportul acestora și depozitarea lor. Alege să oferi încredere clienților tăi prin transportarea în siguranță a tuturor produselor folosind materiale de ambalare de la CTL Ambalaje.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.