Foresta Suceava a remizat pe teren propriu în partida din această etapă, în fața echipei Chindia Târgoviște.

Pentru a doua oară consecutiv echipa suceveană a reușit să se salveze în prelungirile meciului de campionat. În etapa trecută, atacantul Marius Matei, a adus victoria în confruntarea cu Dacia Unirea Brăila, iar în această rundă acesta a mai adăugat un punct la zestrea echipei.

Meciul s-a desfășurat pe un teren moale, iar prima repriză a fost una de luptă în care cei 22 de jucători au făcut risipă de efort, însă ocaziile au fost rare.

Dâmbovițenii au avut câteva ocazii prin Liviu Mihai, în timp ce Sumanariu la încercat pe portarul oaspeților.

În partea a doua Chindia a deschis scorul prin Daniel Florea, după ce atacantul oaspeților a profitat de o greșeală în defensiva suceveană, unde fundașii dar și portarul Began au greșit.

Marius Matei a înscris în ultimele minute, după ce arbitrul a acordat corect un penalty, în urma unei busculade în careul târgovișten.

Foresta Suceava: Began – Secrier, Opriş, Musea, Mateiciuc, R. Sumanariu, Vl. Stănescu, Cerlincă, Dănilă, Renquin, M. Matei (cpt.).
Rezerve: Bîlbă – Kharoubi, D. Nedelcu, Gulei, Lupşor, O. Onofraş, Makriev.
Antrenor: Florentin Petre
Chindia Târgoviște: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, I. Morariu, Acasandrei, Jurj, L. Mihai, Rogoveanu, Crinel Stoica, Cherchez (cpt.), D. Florea.
Rezerve: Meilă – Nisipeanu, D. Dumitraşcu, Cr. Neguţ, Neicuţescu, C. Dinu, Pencea.
Antrenor: Nicolae Croitoru

Stadion: Areni (Suceava); Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Joszef Peter (Sfântu Gheorghe).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.