Foresta Suceava a terminat la egalitate, scor 3-3, partida din etapa cu numărul 8 jucată în deplasare împotriva celor de la Academia Clinceni.

Suceava a deschis scorul în minutul 8 prin Căinari, care a preluat de la marginea careului din fața lui Udrea, a intrat vijelios în careu, pe stânga și a șutat din 8 metri în colțul lung, fără șanse pentru portarul Matache.

În minutul 15, Suceava a fost egalată prin golul înscris de Antohi, dintr-o pasă de la Predescu. Antohi a scăpat singur cu portarul Niga și a trimis peste el din 8 metri.

Două minute mai târziu, Foresta intră din nou în avantaj printr-un gol înscris de Dumitriu. Acesta a trecut de Florin Ștefan și Butean în stânga careului, trăgând la poartă de la 10 metri lateral. Chiar dacă mingea l-a atins pe Matache, aceasta a intrat în poarta clincenilor.

În minutul 37 Foresta Suceava se distanțează la 2 goluri diferență, prin Căinari, care a bătut cu schemă o lovitură liberă din stânga terenului. Stănescu a centrat în dreapta lui Cerlincă, care a întors la limita careului pe Dumitriu, acesta șutând defectuos, însă jucătorul academiei, Perju, a deviat perfect pentru suceveni. Mingea s-a dus lângă bara colțului lung, Matache a plecat în partea opusă, însă Căinari a urcat și a înscris.

Repriza secundă a debutat cu ocazii de ambele porți. În minutul 47, Căinari a prins un șut bun din fața careului, dar Matache a fost pe minge și a reținut ușor. În minutul 59, Lemnaru a scăpat în careu pe stânga, a fost față în față cu Niga, a avut posibilitatea să paseze în dreapta pentru Costin Gheorghe, care se afla singur, însă a preferat să șuteze la colțul scurt, portarul deviind mingea în plasa laterală. În minutul 63, jucătorul Sucevei, Dumitriu, a bătut o lovitură liberă din fața careului, mingea a trecut peste zid, însă Matache a reținut mingea.

În minutul 89, Academia Clinceni s-a apropiat la un singur gol de Suceava, înscriind în poarta Forestei prin Florin Ștefan, dintr-o pasă pe culoar în stânga careului de la Raul Crișan. Florin Ștefan a finalizat la colțul lung cu un șut din 7 metri, din unghi.

În minutul 2 de prelungire, jucătorii academiei reușesc egalarea prin Coman. Predescu a bătut lung un corner de pe stânga, mingea a fost retrimisă cu capul înapoi la Mihai Butean, care a șutat din marginea careului printr-un culoar, Niga a scăpat mingea în față iar Coman a intrat prin alunecare și a trimis mingea în plasa porții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.