Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 16.00, în play-off-ul Cupei României n “UTA este mare favorită, nu trebuie să uităm că între noi este o diferență de două divizii. Le-am transmis jucătorilor să joace fără presiune și să se bucure de fotbal”, a declarat antrenorul Dorin Goian n 35 de lei este prețul unui bilet de intrare la meciul cu UTA.

Foresta este în fața celui mai important eveniment din această toamnă, echipa antrenată de Dorin Goian urmând să înfrunte astăzi, de la ora 16.00, pe stadionul Areni, prim-divizionara UTA Arad, într-un meci în care miza este calificarea în grupele Cupei României.

„Vom aborda meciul cu UTA cu cel mai bun unsprezece posibil, în funcție și de accidentările care, din păcate, nu ne-au ocolit în ultima vreme (n.r. Niga și Chika). Este clar că plecăm cu șansa a doua, UTA este mare favorită, nu trebuie să uităm că între noi este o diferență de două divizii. Vom aborda meciul cât se poate de serios și le-am transmis jucătorilor mei să joace fără presiune și să se bucure de fotbal, așa cum vor face, cu siguranță, și fanii din tribune, care vor veni în număr mare să ne susțină. Avem atât de mulți jucători tineri care n-au avut până acum șansa să își măsoare forțele cu un adversar atât de titrat, încât, dacă aș putea, le-aș oferi tuturor minute în această întâlnire.

Sper să ne prezentăm cât mai bine din punct de vedere fizic la ora partidei și să dăm o replică pe măsură. Am încredere în băieții mei. Referitor la UTA, este o echipă cu o istorie importantă în spate, care a reușit să revină în prim-planul fotbalului românesc, iar în ultimii ani s-a dezvoltat inclusiv la capitolul infrastructură. Din declarațiile lor, am văzut că acordă o atenție deosebită Cupei, așa că vor sosi bine montați la Suceava. În plus, vin după o experiența nefericită de anul trecut, când au fost scoși din competiție de o formație de liga a III-a”, a declarat antrenorul Forestei, Dorin Goian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.