Foresta Suceava va fi gazda meciului de duminică, 20 noiembrie, de la ora 13:00, când va întâlni liderului momentului din liga secundă, Juventus București.

După patru meciuri consecutive fără victorie, jucătorii echipei sucevene, împreună cu antrenorul Cristian Popovici, speră să obțină cele trei puncte puse la bătaie.

„Juventus București este adversarul cel mai bun în acest moment din Liga a 2-a, drept dovadă fiind și poziția lor în clasament. Au un golaveraj foarte bun, cu 32 de goluri marcate și 3 primite în cele 15 etape. În ceea ce ne privește pe noi, încercăm în continuare să redevenim echipa care am fost înaintea meciului cu Steaua. De atunci pot spune că antrenez o «altă echipă», din acest motiv și publicul sucevean vede «o altă echipă»”, a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al echipei Foresta Suceava.

Acesta a mai declarat că atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii și antrenorul, se află într-o stare de nemulțumire în legătură cu rezultatele pe care le-au înregistrat în ultimele meciuri.

„Noi nu avem altceva de făcut decât să muncim în continuare și să încercăm să redevenim echipa care am fost în primele 12 etape”, a concluzionat Cristian Popovici.

Foresta Suceava se află pe locul 8 în clasament cu 25 de puncte, iar Juventus București pe primul loc, la o diferență de 11 goluri. În ultimele meciuri jucate, Foresta a pierdut în deplasare la Sfântu Gheorghe cu scorul de 6-1, iar Juventus București a remizat 0-0 acasă, împotriva celor de la Râmnicu Vâlcea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.