Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a găzduit vineri, 29 martie, cea de-a XI-a ediție a Forumul economic „Agricultura încotro?”, care s-a desfăşurat în cadrul Târgului „Agro Expo Bucovina 2016”. Evenimentul a fost moderat de Ion Banu, director-editor general al revistei „Lumea Satului”, iar invitat de onoare a fost Claudiu Sorin Roșu Mareș secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

La eveniment au participat președintele executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, reprezentantul Instituției Prefectului Suceava, Bogdan Filip, directorul Direcției Agricole Suceava, Duțu Haralampie, directorul executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Suceava, Mogoș Eugen, precum și alți șefi ai instituțiilor de profil din județ, dar și fermieri.

Președintele CCI Suceava le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil ca acest eveniment să aibă loc și în acest an. Acesta a mai precizat că prin intermediul Clusterului pe care l-a înființat împreună cu Botoșaniul vine în sprijinul agricultorilor.

Pe de altă parte, ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Claudiu Sorin Roșu Mareș, prezent la deschidere, a transmis salutul ministrului Agriculturii, Petre Daea.

„Pentru a doua oară, mă bucur să fiu în fața dumneavoastră, a făuritorilor de hrană, care lucrează 24 din 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an. Sunt aici ca să dau respectul cuvenit și să adresez mulțumiri față de ceea ce fac agricultorii pentru România”, le-a transmis Claudiu Sorin Roșu Mareș secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, tuturor celor prezenți în sală.

https://www.facebook.com/suceavalive.ro/videos/264012974505083/

De altfel, reprezentantul Prefecturii Suceava, Bogdan Filip, i-a felicitat pe organizatori pentru Târgul Agro Expo Bucovina, dar și pentru continuitatea avenimentului.

Bogdan Filip, reprezentantul Instituției Prefectului Suceava la deschiderea "Forumului Economic Agricultura Încotro? "

Publicată de suceavalive.ro pe Vineri, 29 martie 2019

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.