O minoră de 15 ani a anunțat polițiștii Postului de Poliție Mănăstirea Humorului despre faptul că din locuință i-au fost furate mai multe bunuri și bani. Suspectul este un fost prieten de-al fetei, în vârstă de 19 ani, din orașul Gura Humorului.

Cu ocazia cercetărilor, în urma discuţiilor purtate cu minora, s-a stabilit faptul că părinţii săi sunt plecaţi în Italia, iar ea locuieşte împreună cu sora sa de 11 ani şi bona lor, din oraşul Gura Humorului. Fata mai declară că a avut o relaţie de prietenie cu un tânăr de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, timp de câteva luni, iar în ultima perioadă de timp, din cauza unor neînţelegeri, s-au despărţit. În noaptea de 10 spre 11 iulie, băiatul a venit la locuinţa sa fetei, insistând să vorbească cu aceasta, motiv pentru care ea l-a primit în locuinţă.

La data de 12 iulie, minora a constatat faptul că din locuinţă îi lipsesc o cositoare electrică, o maşină electrică de tocat carne, iar din portofelul său lipseşte suma de 35 lei. După discuţiile telefonice purtate cu tatăl său din Italia, la data de 14 iulie, fata a efectuat o verificare a anexelor gospodăreşti, ocazie cu care a constatat că din interiorul unui dulap din lemn situat într-un grajd, a fost sustras un aparat de sudură şi un motofierăstrău mecanic, iar de pe o terasă a locuinţei a mai fost sustras un generator electric. Minora a mai declarat că în noaptea de 10 spre 11 iulie au fost sustrase maşina de tocat carne, cositoarea electrică şi suma de 35 lei, iar celelalte bunuri este posibil să fi fost sustrase în urmă cu aproximativ o lună, dar că la data de 14 iulie a constatat lipsa acestora.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.