În urmă cu o circa o săptămână, la Galați, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice a organizat pentru funcționarii publici din Garda de Mediu un examen. Fosta șefă a Comisariatului Regional Suceava a picat examenul.

După cum se știe, la nivelul țării există 8 comisariate, respectiv în Argeș, Sibiu, Galați, București, Cluj, Timiș, Suceava, Vâlcea.  Până în luna septembrie anul trecut Comisariatul Regional Suceava era condus de Diana Mihaela Găşpărel.  Ea a fost înlocuită în urma unui concurs de Adriana Iordache, care a obținut un punctaj de 73,5 puncte. De ce am amintit de pontaj? Pentru că doamna Gășpărel, în urma examenului susținut a obținut 47 de puncte fiind declarată respinsă. Odată cu ea a mai fost declarat respins și Dănuț Maleș.  Conform unor surse, se pare că doamna Gășpărel ar fi încurcat subiectele, deși a avut o speță asemănătoare cu un coleg. Rămasă fără post aceasta s-a adresat justiției.

 Diana Mihaela Gășpărel a absolvit în 1997 Facultatea de Biologie – secţia Ecologie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar în august a devenit inspector debutant în cadrul Inspectoratului de Protecţia Mediului Iaşi fiind cea mai tânără membră a colectivului.
În 2006 a preluat funcţia de comisar şef al Comisariatului Judeţean Iaşi din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, iar trei ani mai târziu a început să coordoneze activitatea de inspecţie  în Regiunea de Nord – Est, având în subordine cele şase comisariate judeţene: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

gasparel

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.