Miercuri, 24 mertie 2021, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a primit spre executare M.E.P.I. cu nr. 129/2020, din data de 24.03.2021 emis de către Tribunalul Suceava, privind pe Melen Vasile Viorel din comuna Brodina, condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare.

La nivelul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă în vederea identificării şi reţinerii sus-numitului, ocazie cu care numitul Melen Vasile Viorel a fost identificat în proximitatea locuinței de domiciliu. După ce i s-a înmânat o copie a mandatului de executare a pedepsei inchisorii, acesta a fost condus la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale, unde s-a constituit o escortă, în vederea depunerii acestuia la Penitenciarul Botoșani.

Melen Vasile Viorel a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de „folosire sau prezentare cu rea – credință de documente ori declarații false, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei” și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.