Fostul șef al Districtului de Drumuri Naționale Vatra Moldoviței, Ioan Cenușă, a trecut la cele veșnice, la vârsta de 65 de ani.

Cu durere în suflet, membrii colectivului DRDP Iași regretă trecerea în neființă, după o grea suferință, a fostului șef al Districtului de Drumuri Naționale Vatra Moldoviței, Ioan Cenușă.
Drumar din tată-n fiu, Ioan Cenușă s-a identificat cu viața și activitatea Districtului Vatra Moldoviței, unde a fost angajat încă din anul 1978, mai întâi ca asfaltator, pentru ca în iulie 1989 să preia conducerea acestei structuri.
Comunicativ, bun coleg și organizator desăvârșit, „Nelucu”, așa cum era alintat de colegi, și-a îndeplinit cu brio sarcinile până în septembrie 2017, când s-a pensionat anticipat, pe fondul unei suferințe care îl măcina de aproape un deceniu”, transmite un comunicat al DRDP Iași.

Înmormântarea va avea loc marți, 12 noiembrie 2019, la cimitirul din Vatra Moldoviței, județul Suceava, unde sunt așteptați să-l conducă pe ultimul drum cunoscuți, prieteni și foști colegi de district, de la Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc și din cadrul DRDP Iași.
Dumnezeu să-l odihnească și sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.