Fostul senator Neculai Bereanu s-a alăturat echipei Pro România, filiala Suceava. Anunțul a fost făcut de către președintele formațiunii politice, Ioan Cătălin Nechifor.

„Azi îl prezint pe prietenul și camaradul meu, un om care s-a alăturat proiectului Pro România, Neculai Bereanu. El a fost senator al României în mandatul trecut, cel care a reprezentat în Parlament, zona de munte a județului Suceava, de la Gura Humorului până la Vatra Dornei. Bereanu este un om care a încercat în acest mandat să ducă mesajul muntelui din Bucovina în Parlament și am convingerea că prin ceea ce a făcut și prin ceea ce face acum și prin ceea ce va fi de făcut în viitorul apropiat, va putea să continue proiectele de succes pe care le-a început”, a declarat Ioan Cătălin Nechifor, președintele Pro România Suceava.

Neculai Bereanu a precizat că pornește încrezător pe noul drum alături de Nechifor, de echipa din județ și de Ponta. Acesta a mai spus că Pro România va deveni o putere politică importantă.

„Am fost senator în perioada 2012 – 2016, atunci când se făceau alegeri pe colegii uninominale. Suntem camarazi, am plecat la drum, de această dată, într-un nou proiect. Am fost alături mereu de Ioan Cătălin Nechifor pentru că am avut încredere într-un viitor tânăr și în faptele dumnealui”,  a declarat noul membru al Pro România, Neculai Bereanu.

Acesta a ținut să precizeze că în timp ce el era senator al României și reprezenta zona de munte a județului Suceava, au fost făcute și finalizate o serie de proiecte importante. Printre acestea se numără TransRarăul și festivalul anual care are loc pe muntele Rarău, Școala Generală nr. 4 din Vatra Dornei și Târgul Agricol de la Dorna Candrenilor, care în prezent nu se mai organizează.  De asemenea, Bereanu  a subliniat că sediul Agenției Naționale a Muntelui este în județul Suceava, la Vatra Dornei, datorită lui, întrucât se dorea ca înființarea acestuia să se facă în Alba Iulia.

„Vrem să dovedim că suntem oameni de calitate și responsabili”, a conchis Neculai Bereanu.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.