Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Cristi Crețu, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, după ce magistrații Curții de Apel Suceava au decis vineri, 3 iunie, să mențină soluția pronunțată luni de procurorii de la Tribunalul Suceava.

Trebuie precizat că soluția de vineri este definitivă și nu mai poate fi contestată.

Reamintim că fostul vicepreședinte Cristi Crețu a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Cluj-Napoca, pentru luare de mită și trafic de influență. 

One Response

  1. emigrant

    O intelegere care se rupe foarte rar si pentru scurt timp intre marile firme de drumuri si conducatori din M. Transporturilor, consilii judetene, primari de la orase si sate. Drumarii toarna la drumuri straturi mai subtiri, folosesc sorturi de pietris de rau in loc de piatra concasata si criblura de la cariere de munte, utilizeaza bitum ieftin. Inaltii conducatori cer si primesc mari comisioane. Tot judetul Suceava si toata tara sunt impanzite de drumuri reabilitate care in loc sa tina 10 ani au cedat in primii 1-3 ani avand crapaturi, gropi, macinari. Va fi probabil un proces lung in care statul sarac si dator la banci straine va pierde din nou.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.