Echipa de fotbal Rapid CFR Suceava are un component nou, pe antrenorul Daniel Bălan.

daniel-balan sursa crainou.ro (1)Primarul Ion Lungu a ținut să îl anunțe, prin intermediul presei, că îi dorește mult noroc. De asemenea, edilul a mai menționat faptul că acest nou antrenor ar face bine să aducă niște rezultate bune în palmaresul sucevenilor, altfel tranșele de bani promise nu vor mai ajunge la echipa suceveană. Pentru că primăria este alături de echipa de fotbal, Lungu a anunțat că au ajuns la echipa din Areni mai mult de 500.000 de lei, bani cu care să se descurce. Aceasta ar fi prima din cele trei tranșe de bani promise fotbaliștilor.

„Îi doresc mult succes noului antrenor Daniel Bălan, am aflat din presă această numire, nu m-am amestecat în niciun fel în echipa de fotbal, noi doar îi sprijinim. Mă doare inima când văd ce se întâmplă acolo pentru că primăria și-a făcut datoria, noi am dat deja 30 % din suma promisă – adică 510.000 lei, în așa fel încât să poată avea bani echipa de fotbal. Din păcate nu apar încă rezultatele bune și văd că suntem amenințați cu retrogradarea”, declară Ion Lungu.

Totuși, primarul a dorit să fie foarte clar înțeles că acești bani vor ajunge în integralitate la echipa suceveană doar dacă vor avea rezultate bune și se vor salva de la retrogradare.

„Noi avem prinsă o sumă de 1.700.000 de lei în acest an, dar acești bani se vor da în funcție de rezultate. Noi am făcut tot posibilul, am dat cu celeritate prima tranșă de 30% dar nu avem feed-back din partea cealaltă, cu alte cuvinte nu sunt rezultate performante. Sper ca în ceasul al paisprezecelea să se întâmple ceva la echipa de fotbal, să ne salvăm de la retrogradare, pentru că iată nici măcar nu mai putem vorbi de promovare. Eu nu am ce să-mi reproșez, ca primar, doar să mai intru eu pe teren să mai joc eu, pentru că altceva ce să mai fac? Le-am dat bani, sper să se întâmple ceva la echipă, să ne salvăm de la retrogradare”, încheie dramatic edilul.

S-ar putea spune că noul antrenor împreună cu echipa de fotbal au o misiune importantă care stă doar în mâinile lor. Dacă vor bani, vor trebui să aducă rezultate bune. Rămâne de văzut care va fi soarta sportului rege, aici, în Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.