Un valutist a rămas fără o importantă sumă de bani după ce, un grup de 3 persoane i-a spart portbagajul BMW-ului. Se pare că hoții au acționat în jurul orei 9.30. Mașina valutistului se afla în parcarea din spatele Alpha Bank de pe Mărășești

Potrivit martorilor, trei indivizi cu măști și mănuși au venit cu un Renault Clio negru, cu numere de Botoșani și au spart portbagajul mașinii valutistului, cu o rangă, de unde au furat o sacoșă cu bani, iar la plecare au lovit și o mașină parcată. Traseul hoților ar fi fost același, intrarea și ieșirea făcându-se  pe lângă blocul turn, dinspre și înspre George Enescu.

Păgubitul, un valutist cu o activitate de peste 20 de ani în domeniu, este patronul mai multor case de schimb valutar din județul Suceava.

În ultima perioadă, în municipiul Suceava, s-au produs mai multe jafuri cu autori rămași neindentificați, casele mai multor oameni de afaceri fiind sparte de hoți.

Polițiștii criminaliști au făcut investigații la fața locului,  în zonă fiind mai multe camere de supraveghere care îi vor ajuta pe aceștia în anchetă.

Update: Potrivit primelor informații se pare că hoții au furat aproximativ 100.000 de dolari, 50.000 de lire sterline și 250.000 de lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.