Începând de astăzi, 31 martie, în toate cele 1.947 de scări de bloc din municipiul Suceava se desfășoară acțiuni de dezinfecție. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Lucian Harșovschi, care a adăugat că deja în oraș se efectuează o dezinfecție periodică a tuturor obiectivelor și străzilor.

„Pentru a fi mai eficienți, am împărțit orașul în patru zone, în care se vor desfășura cu regularitate lucrările de dezinfecție, de către firme specializate. Reprezentanții asociațiilor de proprietari au obligația de a valida printr-un proces verbal de constatare realizarea acestor acțiuni.
Mai mult, după cum bine știți deja, în Suceava se desfășoară periodic, prin operatorul de salubrizare, acțiuni de igienizare și dezinfectare a întregului oraș, mult mai intense acum, când situația o impune.

Doar stând acasă aceste acțiuni vor avea eficiență maximă pentru a eradica Covid-19!”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Acesta a adăugat că, în prezent, unitatea administrativ teritorială caută să achiziționeze dispozitive cu dezinfectant pe care să le monteze în toate sările de bloc.

„Suntem în căutarea dispozitivelor cu soluții dezinfectante pentru toate intrările blocurilor de locuințe. Sperăm să le găsim cât de curând, având în vedere cererea mare la nivel național”, a conchis Harșovshi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.