La 21.09.2019, în jurul orei 06:36, B.C.F., de 20 de ani, din com. Vama, în timp ce conducea autovehiculul marca Audi,pe DN 17, în localitatea Vama, având direcția de deplasare spre mun. C-lung Moldovenesc, din motive necunoscute a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat condus regulamentar din sens opus  de către G. P., de 29 de ani, din orașul Solca,.

         În urma accidentului B.C.F. a suferit vătămări corporale grave iar G. P.și pasagerii din auto condus de el, G. C.26 de ani și G. A. M., de 1 an și 9 luni, au suferit vătămări corporale ușoare, fiind preluați și transportați de către echipaje de ambulanță la Spitalul mun. C-lung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferați pentru investigații suplimentare la Spitalul de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava.  

          Conducătorul auto a fost B.C.F. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,34 mg,l, după care  acestuia i-au fost recoltate două  probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

         Conducătorul auto G. P. a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,00 mg,l, după care  acestuia i-a fost recoltată o  probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

        Au fost efectuate verificări în baza de date a Poliției, constatând faptul că B.C.F., este posesor de permis de conducere, însă acesta figurează ca fiind „cu restricții-reținut”. Ulterior, la sediul Poliției mun. C-lung Moldovenesc s-a prezentat B. A., tatăl lui B.C.F. care a adus dovada înlocuitoare a permisului de conducere, în care se stipulează faptul celui în cauză i-a fost reținut permisul de conducere la data de 16.09.2019, ora 22:23, având dreptul de a conduce valabil începând cu data de 16.09.2019 până la 01.10.2019, această abatere nefiind operată în baza de date a poliției.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”și „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.