Duminică, 24 noiembrie, în jurul orei 05:05, T. G., în vârstă de 18 ani, din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca Jeep, autoturism prevăzut cu volan în partea dreaptă, în care se afla cu alte două persoane, pe DJ 175 din com. Fundu Moldovei, din direcția com. Breaza spre com. Pojorâta, la un moment dat, datorită vitezei excesive de rulare și a faptului că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj pătrunzând pe sensul opus de mers unde s-a izbit violent cu partea din dreapta față într-un stâlp din beton al rețelei electrice, pe care l-a rupt, autoturismul rămânând imobilizat pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost descarcerat și transportat la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc.

Tot în urma accidentului a mai rezultat și vătămarea corporală a lui M. M., în vârstă de 18 ani, din com. Pojorâta, pasager al banchetei din spate și R. D., în vârstă de 17 ani, din com. Pojorâta, ocupant al locului din stânga față, care au fost transportați la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc unde ambii au fost diagnosticați cu „contuzionați prin accident rutier,,

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei, fără consimțământ, urmând ca probele să fie trimise spre validare Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc.

A fost  întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.