Zeci de elevi s-au întrecut, sâmbătă, 11 mai, în sala de sport a C.S.M. Suceava, din municipiul reședință de județ, pentru trofeul „Prietenii Pompierilor”.

Competiția, organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” și Inspectoratul Școlar Județean Suceava, a adunat la start echipaje de elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Rădăuți, Școala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei, Școala Gimnazială Cornu Luncii și Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava.

Clasamentul, după susținerea celor două probe, teoretică și practică, a fost următorul: La categoria „Fete” Locul I – Școala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei Locul II – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți La categoria „Băieți/Mixt” Locul I – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți Locul II – Școala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei Locul III – Școala Gimnazială Cornu Luncii Locul IV – Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava.

„Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situații de urgență, precum și de promovare a atitudinilor și comportamentelor corespunzătoare în situații de risc. Felicitări tuturor participanților”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.