O tânără de 19 ani din municipiul Rădăuţi a solicitat la data de 1 octombrie efectuarea unor cercetări faţă de un bărbat de 66 ani, din municipiul Rădăuţi, întrucât acesta o şantajează prin distribuirea de materiale obscene cu aceasta.

Din declarațiile femeii rezultă că aceasta a început o relație de concubinaj cu bărbatul în anul 2012, relație care s-a terminat în vara anului 2013 datorită unor neînțelegeri. De atunci, bărbatul a sunat-o de mai multe ori și a amenințat-o că va distribui fotografii și filme compromițătoare cu ea în poziții obscene, dacă nu se împacă și nu se întoarce la domiciliul său. Au fost administrate probe cu privire la infracțiunile de șantaj și distribuire de materiale obscene, conform art. 194 alin. 1 și 2 și art. 325 Cod Penal, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a confirmat începerea urmăririi penale împotriva acestuia.

La data de 08 octombrie, Judecătoria Rădăuți a emis autorizația de percheziție domiciliară și în cursul zilei de ieri, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi cu sprijinul lucrătorilor BCCO, a fost efectuată o percheziție la domiciliul învinuitului. Cu această ocazie au fost ridicate de la domiciliul său câteva sute de DVD-uri, douăzeci de carduri de memorie, fotografii, două laptopuri, o cameră de filmat clasică, o minicameră de filmat, telefoane mobile, cartele telefonice, pe care se găsesc stocate imagini și filme înregistrate de acesta și unele preluate de pe canale de televiziune de profil.

În cauză urmează să se efectueze şi o percheziție informatică asupra bunurilor ridicate.

În continuare, cercetările sunt desfăşurate de către poliţiştii Biroului Investigații Criminale, cu învinuitul în stare de libertate, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale.

DSC_2125 DSC_2137 DSC_2154 DSC_2196

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.