Gest inedit al locuitorilor unui sat din județul Suceava, care au văzut pentru prima dată asfalt pe drumul lor. Este vorba de oamenii din satul Găinești, din comuna suceveană Slatina, care s-au bucurat enorm când Drumul Județean ce trece prin localitatea lor a văzut pentru prima dată asfaltul. De menționat este că, de când a fost înființat, acest tronson nu a văzut niciun petic de asfalt.

„Trăiesc aici de mai bine de 70 de ani și nu mă gândeam că o să mai prind ziua să văd drumul acesta asfaltat. Când am auzit că vor începe lucrările, am zis că nu cred până nu văd. Acum, când văd cât de bine arată drumul, mă minunez și îi mulțumesc Lui Dumnezeu că am ajuns să prind aceste zile”, a declarat un localinic.

Trebuie precizat că acest drum este calea de acces între două unități școlare din Găinești, iar acum elevii vor merge la școală mult mai ușor, fără să fie nevoiți să înghită praf când este cald și fără să se murdărească de noroi când plouă.

Pentru a sărbători asfaltarea drumului, de bucurie, localnicii au făcut o masă mare pentru angajații firmei care execută lucrările. Astfel, gospodinele au pregătit sarmale și plăcinte, iar gospodarii i-au omenit pe muncitori cu vin de casă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.