Imagini unice cu New York-ul pustiu văzut dintr-o Dacia 1300 fabricată acum 43 de ani au fost publicate de un român stabilit în orașul despre care se spunea că nu doarme niciodată. Acum, marea metropolă a ațipit.

Eduard Palaghiță e un brașovean care trăiește la New York și a luat cu el peste Ocean o Dacia 1300, fabricată în 1977. Românul a surprins mai multe imagini pe străzile din New York, pustii din cauza epidemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de autorități.

„Orașul care nu doarme niciodată trage un pui de somn.”, a scris Eduard pe pagina de Facebook Dacia 1300 New York.

„Greu de crezut ca e acelasi oras. Am fost o saptamana in vara si mereu aglomeratie, exceptand orele diminetii.”, e unul dintre zecile de comentarii ale celor care au apreciat postarea lui Eduard.

758 de oameni au fost uciși de coronavirus la New York, acolo unde autoritățile au anunțat că școlile publice vor rămâne închise până la finalul anului.

În întreg statul New York s-au înregistrat peste 172.000 de cazuri de îmbolnăvire și 8.627 de decese. Numărul cazurilor de coronavirus depistate pe întreg teritoriul Statelor Unite a depăşit jumătate de milion, înregistrându-se peste 18.700 de decese, potrivit celui mai recent bilanţ.

 

Sursa: Obsrvator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.